fejlec_uj.png
1039 Budapest Szentendrei út 317. (Csillaghegyi HÉV megálló)
Nyitva tartás: H-P: 9-18-ig, Szo.:9-13-ig
info@tapeta-bolt.hu mobil: 0620/4210810 Tel./Fax: 061/240-3243

Hírlevél regisztráció
*
*
*
(Postacímet a 2009.06.01-től érvényes törvényi szabályozás miatt kérünk.)
Kérjük másolja be a következő karaktereket: 771XN  
Termékeink
Decoprint
Design Id
AV Design
Hookedonwalls
Olasz tapéták
Decori & Decori ZenZambaiti Parati MetropolisZambaiti Parati Elie SaabZambaiti Parati EliteZambaiti Parati LamborghiniZambaiti Parati Lamborghini 2Zambaiti Parati Murella BellaZambaiti Parati Murella Mini ClassicZambaiti Parati Trussardi 5Zambaiti Parati Trusardi 6Decori & Decori CarraraEmiliana Parati MirabiliaValentin Yudashkin No.4Gianfranco Ferre Home No.2Zambaiti Parati AbitatZambaiti Parati AccademiaZambaiti Parati ArchitextureZambaiti Parati Tradizione ItalianaDecori & Decori Carrara 2Emiliana Parati Carrara 3Parato StripesParato I DamaschiParato ContractLimonta NeapolisEmiliana Parati ParmaCristiana Masi AmazzoniaParato DimoraEmiliana Parati AmuletoEmiiana Parati UnconventionalEmiliana Parati Tesori ItalianiEmiliana ParatiValentin Judashkin 5Roberto Cavalli VIIParati Be Blumarine No.1Parato HashtagEmiliana Parati CityEmiliana Parati TerraEmiliana Parati Tesori d'OrienteEmiliana Parati VolterraEmiliana Parati FloraJannelli & Volpi 503 BotanicalAltaGamma Evolution 3Emiliana Parati ElixirParato FormeCristiana Masi 24 CaratiCristiana Masi Friends & Coffee 2Cristiana Masi BabylandiaCristiana Masi Casa MoodCristiana Masi AmoreCristiana Masi Blooming Garden 2Cristiana Masi MaterikaCristiana Masi TendenzaCristiana Masi ZeroSirpi Altagamma Home 3Sirpi AltaGamma Sempre 3Sirpi Italian ClassicSirpi Italian Silk 7Sirpi Italian VelourJannelli @ Volpi 502 InteriorJannelli @ Volpi ForestSirpi Italian SilkMuralto RomaMurogro Nature 3Sirpi Altagamma SempreCristiana Masi VictoriaSirpi Italian SecretLimonta ODEAJ&V KeralaArmani CasaParato LussoParato Mondo BabyJ&V Fabula
Prestigious tapéták
Zoffany
Versace
Generaciok tapetaboltja terkep 170.jpg skype_me_hun.jpg
Hívó azonosítónk:
Generációk tapétaboltja
______________________________________


A Tapéta-boltTapéta szaküzletünk 1983 óta áll a vevők rendelkezésére. Ez idő alatt nagy változásokon ment keresztül mind a gazdaság, mind a kereskedelem is. Üzletünk, vállalkozásunk, családi vállalkozás, mint azt a nevünk is tükrözi Generációk boltja. Ez egyben utal arra, hogy családi vállalkozásként működnek, de utalhat ara is, hogy minden generáció számára találhatnak nálunk megoldást, az otthont tapétázók.

A piachoz való alkalmazkodás folyamatos változást kíván, míg korábban, a kényszervállalkozók (próbálkozók), jelentették a problémát, mára újabb probléma gördített utunkba akadályt, ezek nem mások, mint a Multik.

A Multikkal szemben egy nagy előnye van az ilyen jellegű boltoknak, mint a miénk is, és ez nem más, mint a közvetlenség és hozzáértésünk. Ez annak mondhat valamit, aki már próbált tanácsot vagy tippet kérni valamely hasonló profilú barkács áruházban. Egyre többen választják a hitvány minőségű olcsó termékeket, amikkel nem is akarunk versenyezni. Mi nem gondot, hanem örömet szeretnénk szerezni azoknak, aki nálunk vásárolnak...


Szaküzletünkben közel 400 féle tapéta azonnal raktárról elvihető, további 25000 féle katalógusból akár 5 nap alatt is.
Tapétázáshoz szükséges kellékek, ragasztók, fűrészporos-, selyem-, Erfurt -, Ideco-, Grandeco-, üvegszövet-, Rasch-, Marburg-, As-creation-, Olasz-,Erismann tapéta, Dc-fix öntapadóstapéta, stukkó léc, hőszigetelő és festhető tapéta nagy választékban kapható.
Bolt belső 1.jpg Bolt belső 2.jpg Bolt belső 8.jpg
Minden, ami egy lakásfelújításnál szükséges lehet: stukkó léc vagy más néven holker léc. A tapétázáshoz szükséges kellékek teljes választéka kapható szaküzletünkben.

Ragasztók széles skáláját kínáljuk. A hagyományos CMC tapétaragasztótól a legmagasabb igényeket is kiszolgáló Metylan és a Luxus tapétákhoz kimondottan ajánlott Marburg Exkluzív ragasztókig mindent megtalál nálunk. Szaktanácsadással segítünk a választásban.


Dc-fix öntapadós tapétákat, illetve Alkor öntapadós tapétákat.
Ezek 3 különböző 45cm, 67.5cm és 90cm szélességben kaphatóak.
Öntapadós üvegtapétákat, fémhatású öntapadós tapétákat, fa mintázatú öntapadós tapétákat, bársonytapintású öntapadós tapétákat.
Így közel 600 fajta öntapadós tapéta közül választhat.

A tapéták között természetesen megtalálható a legegyszerűbb papír-, de van selyem-, habosított-, üvegszövet-, vlies tapéta is.

Szaküzletünkben nyugateurópa legnagyobb gyártóinak teljes választékát kínáljuk. (Rasch,As-creation, Marburg, Erismann, Grandeco, BN International) . Egyszerűtől a luxusig!
A Rasch tapéták ára 2000 Ft-tól akár 51000 Ft-ig terjedhet ezek tekercs árak.
Az As-creation 1600 Ft –tól 25000 Ft ig terjednek.
A Marburg termékek árai 1300 Ft-tól akár a 48.000 Ft / tekercs árig terjednek....

Gyerek tapéta óriási választékban kapható. Üzletünkben is közel 40 féle azonnal raktárról elvihető, de katalógusból rövid szállítási határidővel is rendelhetőek.

Disney tapéta (Micimackó, Witch, Verda, Csőrike, Mickey egér, Némó, Hercegnős, A Kis hableány, Hello Kitty
Spider-Man, Superman). Természetesen a hozzájuk tartozó bordűrök szintén kaphatóak.

Festhető tapéta

Figyelmükbe ajánljuk festhető tapétáinkat. Nagy strapabírású, vlies alapú, mosható, súrolható, többször átfesthető tapéták,oldalfali és lábazati tapéták ilyenek a:

- As MeisterVlies2020
- Rasch Wallton 2020
- Marburg Patent Decor Lifestyle
- Üvegszövet tapéta nagy választékban kaphatóak. (Szintén többször festhetőek)
Bolt belső 5.jpg Bolt _kulso_2012_180x135.jpg Bolt belső 4.jpg
Katalógusból történő rendelés esetén a várható szállítási határidő 7-21 nap között.
De sürgős esetben lehetőség van gyorsposta igénybevételére ennek 5 munkanap a várható szállítási határideje, térítés ellenében.

A rendelés minden esetben előleg ellenében történik ami a rendelési érték 50%-a, 3 tekercsig a teljes rendelési összeg fizetendő ki előlegként.
P3260010.jpg Bolt belső 7.jpg Bolt belső 6.jpg
A tapéta választék mára már olyan méreteket ölt, ami szinte elbizonytalanítja az embereket. Lassan a választék nem megkönnyíti a választást, hanem döntésképtelenné teszi az embert.
Ezért érdemes a tapétával szemben támasztott igények alapján szűkíteni a kört, majd ezek alapján válasszuk ki a megfelelő anyagú, mintázatú és színű falikárpitot.

A tapéta mennyiségének kiszámítása sem bonyolult dolog. Ha meg van a szoba kerület, akkor könnyű dolgunk van. Hiszen egy normál belmagasságú szoba ami 265 cm -280 cm között mozog, tapéta igény 1.5 méterenként egy tekercs.
Lefordítva, egy normál tapéta szélessége 53 cm, de számoljunk csak 50 cm –rel. Egy tekercs hossza 10 fm. Ez azt jelenti, hogy normál esetben három egész lapot tudunk felhasználni egy tekercsből, ami 1.5 méter fal felületet borít le ha egymás mellé tesszük őket.
Tehát ha szoba kerületét megszorozzuk 2-vel, megkapjuk a szükséges lapok számát.
Ha ezt elosztjuk 3-mal, akkor pedig a szükséges tekercs számot.

Egy példa:
Ha a szoba mérete 3.5 m X 4.5 m, akkor a következő képen számoljuk ki a szükséges tekercs számot:
3.5 +4.5+3.5+4.5=16 méter körbe a szoba.
Ezt megszorozzuk kettővel, az 32 ezzel, megkaptuk a szükséges lapszámot.
Ezt, ha elosztjuk 3-mal, akkor megkapjuk a szükséges tekercs számot.
Ez azt jelent, hogy ehhez a szobához, 10-11 tekercs tapéta szükséges.
Azért mondom ezt, hiszen lehet, hogy a 10 tekercs is elég lehet, mert az ablakot és ajtót is beleszámoltam a felületbe, ami valójában kimarad a tapétázandó felületekből.


Vlies tapéták:
Egyre nagyobb teret hódítanak a Vlies tapéták, ezek a gyapjúrostos tapéták alapanyaga nem tartalmaz papírt, hanem alapanyaga rostszál és kötőanyag keveréke.
Rugalmas, erős anyag, mely kisebb mozgások hatására nem reped el, különösen ajánlott tetőtéri helyiségek tapétázására, ahol a gipszkarton mozgások miatt apró repedésekre lehet számítani.
Nem igényel különösebb fal előkészítést, és csak a falat kell kenni ragasztóval, ami speciális ragasztó, maga a tapétát, - mint a hagyományos papíralapú tapétáknál - nem szükséges.

Vlies tapéta előnyei:

- száradás során nem zsugorodik, így az illesztések a legkisebb mértékben sem nyílnak szét. A tapétázás végeredménye könnyebben lesz csíkmentes, homogén felület.

- A saroknál a tapéta csíkot át lehet hajtani, majd a másik falon a következő csíkkal összevágva a tapétázás folytatható.

- Az esetlege sérülések összevágással könnyen javíthatók.

- Tapéta cserénél a tapéta csíkok könnyen, egyben lehúzhatóak, feltétele a saját speciális ragasztó használata.
Elindítottuk egy új oldalunkat, hol specifikusan a gyermektapétákat gyűjtöttük külön.
A képekre kattintva erre az oldalunkra ugorhatnak.

gyerek-tapeta.hu.jpg
Elindítottunk két újabb oldalt, hol specifikusan a Rasch illetve a Marburg tapétákat gyűjtöttük külön.
A képekre kattintva ezekre az oldalakra ugorhatnak.

Rasch-tapeta.hu.jpg
Rasch tapéták
www.nemet-tapeta.hu
marburg oldal fotó 184 x 150.jpg
Marburg tapéta
www.tapetakiraly.hu
Tapétakereső
tapetakereso_screen.jpg
Gyerektapéta
gyerek-tapeta.hu.jpg
Rasch tapéta
Rasch-tapeta.hu.jpg
Tapétabolt
tapeta.org.jpg
Marburg tapéta
marburg oldal fotó 184 x 150.jpg
As Creation tapéta
tapeta-szakuzlet.hu.jpg
Tepétawebáruház
tapetawebaruhaz.org.jpg
Falimatrica
fali-matrica.hu.jpg
Öntapadós tapéta
ontapados-tapeta.hu.jpg
Eijffinger tapéa
eijffinger-tapeta.hu.jpg
Copyright 1983-2015 Generációk Tapétaboltja
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.